Χαρακτηριστικά

Δυνατότητες Σχεδιασμού

Πρότυπα Newsletter

Επιλέξτε από δεκάδες όμορφα προσχέδια και ετοιμάστε το ιδανικό newsletter σε λίγα λεπτά!

Ανεβάστε ή εισάγετε περιεχόμενο

Εκτός από τη σύνθεση ενός newsletter μέσω του κειμενογράφου έχετε τη δυνατότητα είτε να ανεβάσετε ένα υπάρχον newsletter από τον υπολογιστή σας είτε να το κάνετε εισαγωγή από κάποια ιστοσελίδα.

Προσχέδια & Συμβατότητα

Τα προσχέδια μας είναι όλα δοκιμασμένα και σχεδιασμένα έτσι ώστε να λειτουργούν άψογα με όλα τα δημοφιλή προγράμματα αλληλογραφίας (Yahoo, Hotmail, Gmail, Outlook). Αυτό για εσάς σημαίνει πως οι παραλήπτες του newsletter σας θα βλέπουν τo email σας ακριβώς όπως το το βλέπετε και εσείς μέσα από το λογαριασμό σας.

Εύκολο ανέβασμα φωτογραφιών

Ανεβάστε όσες φωτογραφίες θέλετε. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός ανά λογαριασμό.

Εύκολος Κειμενογράφος

Χρησιμοποιήστε τον εξελιγμένο κειμενογράφο μας μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα να μορφοποιήσετε κείμενα, να εισάγεται φωτογραφίες και να πραγματοποιήσετε μία σειρά εργασιών όπως ακριβώς τις κάνετε και σε ένα εξωτερικό κειμενογράφο (πχ: Microsoft WORD)

Προεπισκόπηση πριν την αποστολή

Δείτε πως εμφανίζεται το newsletter σας πριν την αποστολή. Μπορείτε να κάνετε ένα preview μέσω του browser σας ή να κάνετε αποστολή του μέσω της λειτουργίας προεπισκόπησης στο email σας.

Χρησιμοποιήστε το δικό σας πρότυπο

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σχεδιάσετε ξανά το newsletter σας εφόσον αυτό που ήδη έχετε και χρησιμοποιούσατε πριν το emailer.gr σας ικανοποιεί. Μπορείτε πολύ εύκολα να εισάγετε μέσω copy/paste ή μέσω του insert from a website το newsletter σας και να το επεξεργαστείτε σε δευτερόλεπτα. Ακόμη είμαστε στη διάθεση σας να το κάνουμε εμείς για εσάς εντελώς δωρεάν και άμεσα.

Κάντε τα newsletter …προσωπικά!

Κάντε τα newsletter σας προσωπικά με 2 κλίκ εισάγωντας custom fields όπως όνομα, εταιρεία κτλ. Λειτουργεί όπως το mail merge στο Microsoft Word!

Προχωρημένη επεξεργασία HTML

Οι προχωρημένοι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στον html κώδικα ενός newsletter απευθείας μέσω του κειμενογράφου από την επιλογή View Source.

RSS Archive απεσταλμένων email

Το emailer.gr δημιουργεί αυτόματα RSS archive των email που στέλνετε, κάνοντας έτσι εύκολο για εσάς να εμφανίζετε το αρχείο στην ιστοσελίδα σας ή οπουδήποτε υποστηρίζεται RSS.


Email Campaign Features

Εύκολες & αυτόματες διαγραφές (unsubscribe)

Η επιλογή “Insert Unsubscribe Link” κάνει την διαγραφή κάποιου παραλήπτη από τη βάση σας αυτόματη & εύκολη υπόθεση.

Η χρήση του emailer.gr απαιτεί την ύπαρξη συνδέσμου διαγραφής σε κάθε email. Ο συγκεκριμένος όρος οφείλεται στην νομοθεσία που διέπει το email marketing.

H αλλαγή της κατάστασης ενός email σε unsubscribed πραγματοποιείται αυτόματα μετά την επίσκεψη του παραλήπτη στο σύνδεσμο διαγραφής.Automatic Bounce Handling

Οι επιστροφές (οι οποίες κατηγοριοποιούνται σε soft & hard) επεξεργάζονται από το emailer.gr και σε περίπτωση μόνιμου error γίνονται inactive αυτόματα.

Έτσι έχετε πάντα καθαρές λίστες και αξιόπιστα στατιστικά. Φυσικά μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επεξεργαστείτε τις bounce email διευθύνσεις, να αλλάξετε μαζικά το status τους ή και να κάνετε εξαγωγή σε μορφή Microsoft Excel για περαιτέρω επεξεργασία.

Upload & αποστολή επισυναπτόμενων αρχείων

Το emailer.gr υποστηρίζει το upload & την αποστολή επισυναπτόμενων αρχείων μαζί με τα newsletter σας. Ωστόσο λόγω traffic απαιτείται συνεννόηση με την εταιρεία μας πριν από αποστολές που θα ξεπεράσουν τα 5GB.

Έλεγχος SPAM

Το newsletter που δημιουργείται στο λογαριασμό σας στο emailer.gr αναλύεται με βάση τα γνωστά spam keywords και η αναφορά που εμφανίζεται σας δείχνει ακριβώς τι θα πρέπει να αλλαχθεί για να εξασφαλιστεί η μέγιστη παράδοση των email σας στα inbox των παραληπτών.

Προώθηση σε φίλο

Εισάγετε σύνδεσμο προώθησης του newsletter σας & δείτε ποιος προώθησε σε ποιον το newsletter σας και πότε!

Ποτέ ξανά διπλοεγγραφές!

Με το emailer.gr δε χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για διπλοεγγραφές στις λίστες σας. Κατά την εισαγωγή ενός νέου παραλήπτη ή κατά την εισαγωγή μίας βάσης παραληπτών γίνεται αυτόματος έλεγχος για διπλοεγγραφές.

Στείλτε άμεσα ή σε προγραμματισμένη ημερομηνία

Με το emailer.gr έχετε τη δυνατότητα να στείλετε άμεσα μία καμπάνια ή να την προγραμματίσετε εύκολα να φύγει σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Για παράδειγμα μπορείτε να δημιουργήσετε μία καμπάνια στην οποία εύχεστε καλή χρονιά στους παραλήπτες του newsletter σας και να ορίσετε να σταλθεί στις 01/01/2011 και ώρα 00:01 .

Στείλτε σε πολλές λίστες ταυτόχρονα

Μπορείτε εύκολα να στέλνετε το newsletter σας σε όσες λίστες παραληπτών επιθυμείτε χωρίς να κίνδυνο ο ίδιος παραλήπτης να λάβει το newsletter σας πάνω από μία φορά. Κατά την αποστολή αφαιρούνται οι διπλοεγγραφές από το queue.

Dynamic Content Blocks

Τα dynamic content blocks σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε πιο προσωπικό ένα newsletter σας χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που υπάρχουν για κάθε επαφή στα costum fields.

Για παράδειγμα εάν το hobby ενός παραλήπτη είναι το golf, μπορείτε να τοποθετήσετε μια μπάλα του golf στο newsletter που θα λάβει ο συγκεκριμένος παραλήπτης, ενώ σε κάποιον άλλο που έχει hobby το σκάκι στην ίδια θέση να εμφανιστεί μια σκακιέρα.

Προεπισκόπηση για διάφορους email clients

Για τη μέγιστη απόδοση είναι απαραίτητο το newsletter σας να φαίνεται σωστά σε όλους τους δημοφιλής clients, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο αφού υπάρχουν ανά client αρκετές διαφορές.

Ευτυχώς για εσάς το εργαλείο προεπισκόπησης του emailer.gr σας δείχνει πως εμφανίζεται το newsletter σας σε όλες τις γνωστές εφαρμογές (Yahoo, Gmail, Hotmail, Outlook κτλ)

Εάν σε κάποια εφαρμογή υπάρχει πρόβλημα το εργαλείο σας εξηγεί την ασυμβατότητα ώστε προχωρήσετε σε διορθώσεις.


Υποστήριξη CAPTCHA για τις φόρμες εγγραφής.

Εξασφαλίστε πως οι εγγραφές στο newsletter σας μέσω της ιστοσελίδας σας είναι πραγματικοί άνθρωποι και όχι spam bots.

Παύση & Συνέχιση αποστολής

Παρέχετε η δυνατότητα παύσης μίας καμπάνιας που βρίσκεται σε εξέλιξη και η συνέχιση της με ένα μόλις click μέσω του λογαριασμού σας.


Autoresponder Features

Δημιουργήστε απεριόριστα Autoresponders

Τα Autoresponders είναι emails που στέλνονται σε κάποιο παραλήπτη μετά την παραμονή του στη λίστα παραληπτών για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα.

Το emailer.gr σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απεριόριστα τέτοια μηνύματα για κάθε μία από τις λίστες σας.

Φίλτρο για επιλογή παραληπτών

Όσο περισσότερες πληροφορίες έχετε καταχωρημένες για κάθε επαφή στη βάση σας, τόσο πιο εύκολο γίνετε για εσάς το targeting και η επιλογή των σωστών παραληπτών για κάθε καμπάνια σας.

Μπορείτε να ορίζετε για παράδειγμα (εφόσον αυτά τα στοιχεία είναι καταχωρημένα) να λάβουν το newsletter σας παραλήπτες που εδρεύουν στην Αθήνα, απασχολούν τουλάχιστον 10 εργαζομένους και που είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας το τελευταίο εξάμηνο.

HTML, Text or Both (Multipart)

Δημιουργήστε όμορφα HTML email, text email ή και τα δύο χρησιμοποιώντας τον κοινό κειμενογράφο. Το emailer.gr στέλνει και HTML & text newsletters αυτόματα ανάλογα τη προτίμηση του κάθε παραλήπτη ή τον email client που χρησιμοποιεί.

Ανοίγματα/Clicks/Unsubscribeς  – Αναφορές – Στατιστικά

Μέσα από το μενού στατιστικά κάνοντας click στην επιλογή view δεξιά από την καμπάνια που σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε πόσοι και ποιοι άνοιξαν το newsletter σας, ποιοι έκαναν click σε κάποιο σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα σας και πολλά άλλα όπως τα bounce της συγκεκριμένης καμπάνιας αλλά και τα unsubscribes.


Advanced Email Marketing Features

Split Testing

Βρείτε ποια από τις email καμπάνιες σας αποδίδει καλύτερα στηριζόμενοι στο open rate & στο click thru rate πραγματοποιώντας split testing.

Μπορείτε να τρέξετε ένα split test σε ένα μικρό μέρος της λίστας παραληπτών και στη συνέχεια το emailer.gr να αποστείλει αυτόματα την email καμπάνια που απέδωσε καλύτερα στην υπόλοιπη λίστα.

Πέρα από τα βασικά tips που έτσι και αλλιώς σας προσφέρει το emailer.gr για καλύτερη απόδοση, σε κάθε email καμπάνια οι μικρές λεπτομέρειες πολλές φορές κάνουν την διαφορά. Με αυτό το εργαλείο θα τις ανακαλύψετε.

Triggers

Κάντε follow up στις επαφές σας αυτόματα! Στείλετε χρόνια πολλά, διαφημιστικά email, μεταφέρετε επαφές από μία λίστα σε άλλη αυτόματα και με βάση παράγοντες όπως τη διάρκεια παραμονής μιας επαφής σε κάποια λίστα, το άνοιγμα κάποιας καμπάνιας ή την επίσκεψη σε κάποιο σύνδεσμο που είχατε τοποθετήσει στο newsletter που στείλατε.

Με τα triggers μπορείτε:

  • Να στείλετε emails προγραμματισμένα με βάση μια ημερομηνία (πχ: γεννέθλια)
  • Να προσθέσετε μία επαφή σε κάποια λίστα με βάση ένα γεγονός (πχ: εάν ο παραλήπτης κάνει click στο σύνδεσμο 1  να προστεθεί στην λίστα 2)
  • Να αφαιρέσετε μία επαφή από κάποια λίστα με βάση ένα γεγονός
  • Προσθήκη/Αφαίρεση μίας επαφής σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
Αυτόματη καταγραφή γεγονότων ανά επαφή

Κάθε φορά που κάποιος παραλήπτης λαμβάνει και ανοίγει ένα newsletter σας ή κάνει click σε κάποιο σύνδεσμο που έχετε εισάγει σε αυτό το emailer.gr καταγράφει τις συγκεκριμένες ενέργειες στο προφίλ της κάθε επαφής.

Έτσι έχετε τη δυνατότητα να έχετε ένα πλήρες ιστορικό κάθε για όλα τα newsletter που έχει λάβει κάποιος παραλήπτης και για την αντίδραση του.

Χειροκίνητη καταχώρηση σε επαφή

Χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία προσθήκης event σε κάποια επαφή μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια για τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει κάποιος από τους παραλήπτες, όπως ότι σας τηλεφώνησε, ότι συναντηθήκατε, ότι προγραμματίσατε κάποιο ραντεβού ή κάποια τηλεφωνική κλήση για το μέλλον, τα οποία και μπορείτε να εισάγετε αυτόματα στο ημερολόγιο σας στο Google εφόσον έχετε ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη λειτουργία.

Σύνδεση με Google Calendar

Το emailer.gr υποστηρίζει πλήρως το Google calendar. Εύκολα προσθέστε υπενθυμίσεις follow up για κάποιο παραλήπτη απλά με ένα click στο εικονίδιο “Add to Google Calendar” όπως επεξεργάζεστε τις λεπτομέρειες κάποιου παραλήπτη.

Ερωτηματολόγια & φόρμες Feedback Νέο Beta!

Χρησιμοποιήστε τον drag & drop editor και δημιουργήστε εύκολα ερωτηματολόγια. Στη συνέχεια εισάγετε το σύνδεσμο προς το ερωτηματολόγιο που δημιουργήσατε μέσα στο newsletter σας και στείλτε το στους παραλήπτες που επιθυμείτε. Οι απαντήσεις συλλέγονται από το emailer.gr και μπορείτε να προχωρήσετε σε ανάλυση τους μέσα από το λογαριασμό σας, να τις περιηγηθείτε αλλά και να τις κάνετε export σε Microsoft Excel για περαιτέρω επεξεργασία.


Στατιστικά & Αναφορές

Αναφορές Ανοιγμάτων

Δημιουργήσατε και στείλατε με επιτυχία την ιδανική email καμπάνια στους παραλήπτες σας! Αλλά πόσοι από αυτούς την άνοιξαν και πότε;

Το emailer.gr σας δίνει την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα και κάνει ακόμη περισσότερα και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο!

Από το μενού Statistics μπορείτε να δείτε ποιοι άνοιξαν το newsletter σας και πότε. Δείτε τα δεδομένα αποτυπωμένα σε μπάρες απόδοσης και σε λίστες για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επίσης μπορείτε να ζητήσετε στατιστικά για οποιοδήποτε χρονικό εύρος επιθυμείτε.

Αναφορές επισκέψεων σε συνδέσμους

Δείτε ποιο σύνδεσμο επισκέφθηκε ο κάθε παραλήπτης και πότε.

Τα συγκεκριμένα στατιστικά αποτελούν σημαντικό στοιχείο για εσάς, αφού γνωρίζετε πριν επικοινωνήσετε με έναν υποψήφιο πελάτη το προϊόν που τον ενδιαφέρει!

Σύνδεση με Google Analytics

Κατά την αποστολή μίας email καμπάνιας μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία του Google Analytics λογαριασμού σας και ο tracking code θα προστεθεί σε όλα τα links του email σας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα της απόδοσης της καμπάνιας σας (visits, goals, e-commerce conversions)

Αναφορές Email Bounce & αυτόματη εκκαθάριση

Οι επιστροφές επεξεργάζονται αυτόματα από το emailer.gr και έχετε στη διάθεση σας αναλυτικές αναφορές για τα bounce email, βλέποντας την αιτία της αποτυχίας με ένα ακριβές μήνυμα από τον παροχέα του παραλήπτη όπως “Email address doesn’t exist” .

Αναφορές Unsubscribe

Δείτε αναφορές διαγραφής για κάθε email καμπάνια που στέλνετε.

Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για τη κάθε διαγραφή ξεχωριστά και να τη συγκρίνετε με τα ανοίγματα και τις επιστροφές.

Προώθηση σε φίλο

Διαδόστε το email σας virally εισάγοντας εάν σύνδεσμο “Forward to a Friend” στην καμπάνια σας και δείτε ποιοι παραλήπτες προώθησαν το email σας σε ποιούς και πότε!


Χαρακτηριστικά Διαχείρισης Βάσεων Παραληπτών

Πλήρη Διαχείριση Λιστών

Το emailer.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείται καμπάνιες μαζικής αποστολής email απολύτως νόμιμα και σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει το email marketing. Το emailer.gr διαχειρίζεται αυτόματα τις εγγραφές στο newsletter σας, τις διαγραφές αλλά και τις αποτυχίες (bounces).

Add or Import Contacts

Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε παραλήπτες είτε πληκτρολογώντας μία-μία την κάθε email διεύθυνση είτε εισάγοντας εξωτερικό αρχείο στο emailer.gr (outlook contacts, csv , txt) .

Σημειώστε πως αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία λόγω ασυμβατότητας του αρχείου στο οποίο υπάρχει η βάση με τους παραλήπτες του newsletter σας θα αναλάβουμε εμείς την εισαγωγή των επαφών σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας και χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Φόρμες εγγραφής για ιστοσελίδες

Δημιουργήστε εύκολα φόρμες εγγραφής για το newsletter σας στα χρώματα της εταιρικής σας ταυτότητας και τοποθετήστε τες στην ιστοσελίδα σας.

Απεριόριστα Custom Fields

Δημιουργήστε απεριόριστα custom fields για να αποθηκεύσετε συμπληρωματικές πληροφορίες για κάθε παραλήπτη όπως περιοχή, ενδιαφέροντα, επώνυμο, τηλέφωνο και ότι άλλο επιθυμείτε.

Στη συνέχεια μπορείτε να εισάγετε τα συγκεκριμένα πεδία στην email καμπάνια σας δημιουργώντας έτσι προσωποποιημένα μηνύματα.

Δημιουργήστε απεριόριστες λίστες παραληπτών

Δημιουργήστε όσες contact lists χρειάζεστε, ώστε να έχετε τις επαφές σας ανά κατηγορίες πχ: “Newsletter subscribers”, “Sales leads” , “Costumer list” κτλ

Double Opt-In Confirmation

Κρατήστε τη λίστα σας καθαρή απαιτώντας click σε ένα σύνδεσμο επιβεβαίωσης εγγραφής που αποστέλλετε αυτόματα σε κάθε αίτημα καταχώρησης νέου παραλήπτη στη λίστα σας.

Επεξεργασία Πληροφοριών Εγγραφής

Κάθε παραλήπτης που υπάρχει στη λίστα σας μπορεί να επεξεργαστεί τις ατομικές του πληροφορίες όπως την email διεύθυνση του, το όνομα του και συμπληρωματικές πληροφορίες που εσείς έχετε ορίσει να καταχωρεί. Η συγκεκριμένη λειτουργία απαιτεί ενεργοποίηση μέσω του λογαριασμού σας.

Μαζική αφαίρεση παραληπτών

Αφαιρέστε μαζικά επαφές από τις λίστες σας πληκτρολογώντας τες την μία κάτω από την άλλη ή ανεβάζοντας ένα αρχείο επαφών.

Μπορείτε να αφαιρέσετε τις επαφές μόνιμα ή να τις χαρακτηρίσετε ως unsubscribed για να μην λαμβάνουν πλέον emails από εσάς.

One-Click Unsubscribe Links

Εισάγοντας ένα σύνδεσμο διαγραφής στο newsletter σας αποφεύγετε νομικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν λόγω αμέλειας, αφού δεν χρειάζεται καμία επιπλέον ενέργεια για να αφαιρεθεί κάποιος παραλήπτης από τη λίστα σας παρά μόνο ένα click στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

List Segmentation

Φιλτράρετε επαφές από πολλές λίστες ταυτόχρονα και στείλτε τα newsletter σας σε παραλήπτες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια που εσείς ορίζεται.

Λίστα αποκλεισμού παραληπτών

Εισάγοντας διευθύνσεις email ή domain names στην Supression List εξασφαλίζετε πως οι συγκεκριμένοι παραλήπτες ή παροχοι δε θα λάβουν σε καμία περίπτωση κανένα

email-marketing-sindromes

LIVE-DEMO-BLUE-A